Več kot 1000 proizvodov
Brezplačna dostava, 70 EUR nad/pod
Več načinov plačila

Hitro in enostavno izlivanje nohtov

Izlivanje nohtov je eden od najpomembnejših trenutkov v našem delu. V kolikor gel nima dober oprijem ali je šablona nepravilno postavljena, rezultat ne bo popoln. Dober materjal vam bo olajšal delo.

 

Izbira šablon

V ponudbi inamo 3 vrste šablon: Basic, Professional in Professional hard. Tokrat vam bomo predstavli Rdečo Professional Hard šablono, katera je zelo univerzalna, saj jo lahko uporabljate za salonske nohte, ter prav tako za extremne oblike. Te šablone so sestavljene od papirja premium kakovosti, torej so izredno stabilne. Pomožne črte olajšajo  oblikovanje popolne oblike nohtov, odlično lepilo pa onemogoči premikanje. Odlično zadržuje obliko, se ne lomi ter z lahkoto odstrani.
 

Smart clear

Po izbiri ustrezne šablone, je čas da izberemo tudi gel za izlivanje. Naša izbira je padla na Smart clear gel, kateri je pudingaste teksture. Ne razliva se, z lahkoto se oblikuje in dela z njim. Ima dober oprijem ter se lahko pincha. Ker zadrži obliko in se ne razliva, ima neomejen čas za oblikovanje. Lahko ga  uporabljate za izlivanje krajših ali daljših nohtov.
 

Japonske pilice

Kadar ste posušili gel, sledi piljenje. Da bi se barva lepo svetila na nohtih, jih morate dobro izpiliti. Uporabljajte pilice različne granulacije. Vedno se gibamo od najbolj grobih do najbolj finih granulic. Na koncu vse poliramo buferjem in nohti so pripravljeni za nanos barve.
Upamo, da smo vam malček pomagali pri izbiri izdelkov. Poskusite jih in sigurno ne boste zgrešili.

Spostovane stranke

Zaradi epidemije corona virusa smo trenutno zaprti.
Obvestili Vas bomo takoj,ko bomo lahko zaceli sprejemat vasa narocila.
Upamo da vse to mine cimprej,ostanite nam zdravi.
Vas 2MBeauty