Več kot 1000 proizvodov
Brezplačna dostava, 70 EUR nad/pod
Več načinov plačila

Zasebnost

Zbrani osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.2mbeauty.si obdeluje in vodi podjetje:

Capsule Elegance s.p.

Ljubljanska cesta 2a - Koper

ki je upravljavec domene www.2mbeauty.si in bodo služili izključno za namen, ki nam ga je stranka od oddaji osebnih podatkov dovolila, predvsem pa v namen izvedbe in dostave naročila. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebni podatek je vsaka informacija, ki vas identificira:

  • ime
  • priimek
  • naslov
  • telefon
  • elektronski naslov. 

Vaše podatke zbiramo v primeru izvedbe spletnega nakupa, naročila kuponov, e-kuponov, udeleževanja v nagradnih igrah in na druge načine, v katerih nam sami z vašim dovoljenjem pustite vaše podatke. Osebne podatke ne pridobivamo od nikjer drugje, kot le s poslovanjem spletne strani www.2mbeauty.si. Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.2mbeauty.si , se uporabljajo izključno za namen, ki nam ga je stranka ob oddaji osebnih podatkov dovolila, predvsem pa v namen izvedbe in dostave naročila.


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV  

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta ostali hranjeni, varovani in obdelani s strani zgoraj navedenega podjetja razen tistih podatkov, ki so potrebni za dostavo naročenega blaga ter vodenje računovodstva skladno z veljavno Zakonodajo.  Računovodski podatki in podatki, ki jih potrebuje dostavna služba bodo hranjeni v zakonsko določenih rokih. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov

Spostovane stranke

Zaradi epidemije corona virusa smo trenutno zaprti.
Obvestili Vas bomo takoj,ko bomo lahko zaceli sprejemat vasa narocila.
Upamo da vse to mine cimprej,ostanite nam zdravi.
Vas 2MBeauty